Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп хвърлял в тоалетната скъсани документи


Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския наподобява въпреки всичко е хвърлял в тоалетната скъсани държавни документи, разкриха нови фотоси, заяви ДПА, представени от Българска телеграфна агенция.

Репортерката на " Ню Йорк Таймс " Маги Хаберман получила фотосите на изхвърлените документи за " Confidence Man ", идната ѝ да излезе книга за Белия дом на Тръмп.

Въпреки отричането на Тръмп, фотосите демонстрират части хартия с неговия присъщ почерк в две тоалетни чинии.

" Някои от помощниците на Тръмп са били наясно с този табиет, с който той се е занимавал неведнъж ", споделя Хаберман пред „ Аксиос “,  която разгласява уличаващите фотоси. " Това беше продължение на навика на Тръмп да къса документи, които се предполагаше, че би трябвало да бъдат непокътнати. "

Според обявата една от фотосите е на тоалетна в Белия дом, а друга е снимана при пътешестване в чужбина.

Невъзможно е да се дефинира защо тъкмо са се отнасяли унищожените документи. Но името " Стефаник ", което явно е отпратка към членката на Камарата на представителите Елиз Стефаник, е четливо на един пай хартия.

Тръмп осмя новото разобличаване посредством представителя си Тайлър Будович.

" Трябва да си много обезверен, с цел да продаваш книги, в случай че фотосите на хартия в тоалетна паница са част от рекламния ти проект ", сподели Будович.

Бившият президент е прочут с това, че в честите си буйства късаше документи, принуждавайки помощниците си да събират частите, които по-късно трябваше да бъдат залепени назад и предадени в Националния списък.

Тръмп също по този начин взе със себе си в имението си във Флорида и няколко кашона, натъпкани с документи, в това число и такива с гриф " поверително ", когато напусна Белия дом на 20 януари 2021 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР