Бившият президент на САЩ Барак Обама е споделил с британския

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама е споделил с британския
Коментари Харесай

Барак Обама разкри пред принц Хари музикалните и спортните си предпочитания

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама е споделил с английския принц Хари, че е почувствал " успокоение " в деня, откакто е напуснал Белия дом в изявление, излъчено по радио на Би Би Си, оповестяват международните организации.

 © Българска телеграфна агенция  Принц Хари интервюира Обама Принц Хари интервюира Обама
Британският принц Хари, наследник на престолонаследника принц Чарлз и внук на кралица Елизабет Втора, интервюира някогашния американски президент Барак Обама, п...

По думите му Обама е изпитал " голямо облекчение ", че откакто към този момент не е президент, може самичък да възнамерява деня си и разполага с време да се разноски със брачната половинка си Мишел. Изявявайки се като гостуващ редактор на радиопрограмата, принц Хари е интервюирал Барак Обама през септември в Торонто, Канада.

В диалога си с по-малкия наследник на английския престолонаследник принц Чарлз Обама не загатва сегашния президент Доналд Тръмп, само че споделя, че държавниците би трябвало да бъдат по-внимателни в потреблението на обществените медии. Възползвайки се от опцията да зададе " по-лежерни въпроси ", каквито по-често се насочат към звезди от шоубизнеса, в сравнение с към политици, принц Хари не е съумял да научи дали Барак Обама избира боксерки или слипове.

За сметка на това той е получил отговор на питанията си за музикалните и спортните желания на някогашния държавен глава. Обама е споделил, че избира Кралицата на соул музиката Арета Франклин пред Тина Търнър. Сред баскетболните си любимци Барак Обама е откроил бившето великолепие Майкъл Джордан пред актуалната звезда Леброн Джеймс.
 © Българска телеграфна агенция
Бившият президент на Съединени американски щати признава също, че във връзка с бъдещите си проекти е " захласнат " от концепцията за подготовка на идващото потомство водачи. Според Обама светът понастоящем по редица способи е по-здрав и богат, в сравнение с е бил в миналото.

Принц Хари е интервюирал и татко си принц Чарлз, чиито оценка на действителността е много по-мрачна. Според английския престолонаследник човечеството не се оправя с климатичните промени, макар че те предизвикват съществени провали на доста места по света.

Самият принц Хари, запитан дали ще предложения семейство Обама на сватбата си с актрисата Меган Маркъл следващата година, е дал отговор, че описът с гостите към момента не е направен. Според в. " Сън " държавни представители са отправили апел към бъдещия жених да не кани някогашния президент на Съединени американски щати, с цел да не разгневи сегашния.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР