Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп в интервю за

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп в интервю за
Коментари Харесай

Тръмп твърди, че е възможна ядрена война с Русия

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп в изявление за Fox News още веднъж изрази убеждението си, че Русия нямаше да нахлуе в Украйна през февруари 2022 година, в случай че той беше останал на поста си, като изрази още повече угриженост по отношение на опцията за нуклеарна война с Русия с президент Джо Байдън в Белия дом.

Тръмп също по този начин съобщи, че е в положителни връзки както с съветския президент Владимир Путин, по този начин и с украинския президент Володимир Зеленски, като добави, че съгласно него е можел да спре спора сред Москва и Киев в границите на 24 часа .

Бившият президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп съобщи пред Fox News, че в случай че завоюва президентския пост през 2024 година, няма да се преценява с членовете на фамилията си при съставянето  на изпълнителната власт .

Тръмп открои щерка си Иванка Тръмп, брачна половинка ѝ Джаред Къшнър и сина си Доналд Тръмп-младши, наред с други, когато съобщи, че те няма да бъдат част от личния състав на Белия дом, защото " не би ги подложил още веднъж на това ".
 Тръмп: Байдън продължава с лова на вещици против мен
Тръмп: Байдън продължава с лова на вещици против мен

Правосъдието и демокрацията са подкопани, счита някогашният президент

Тръмп съобщи, че решението му е в отговор на това, че по време на предходния му мандат е бил обект на обвинявания и импийчмънт, и че невключването на членове на фамилията му в администрацията ще помогне за облекчение на евентуалните правни провокации , пред които могат да бъдат изправени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР