Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп в интервю за

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп в интервю за
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън даде зелена светлина на Путин да атакува Украйна

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп в изявление за Fox News подлага на критика президента Джо Байдън за думите му, че Вашингтон ще реши по какъв начин да работи според от тежестта на съветското навлизане в Украйна.

" Независимо дали сте за мощно прекъсване или не, той въпреки всичко му загатна, че може да влезе ", сподели Тръмп, обвинявайки Байдън, че е дал на съветския президент Владимир Путин " зелена светлина " за навлизане.
 Байдън: Путин не е взел дефинитивно решение, само че евентуално ще нахлуе в Украйна
Байдън: Путин не е взел дефинитивно решение, само че евентуално ще нахлуе в Украйна

Ако това стане, Русия ще заплати скъпо, сподели американският президент

По време на конференцията си в сряда Байдън сподели, че " едно е, в случай че е нищожно навлизане ", което докара до рецензии от Киев, като президентът Владимир Зеленски подсети на " великите сили, че няма дребни нахлувания или дребни народи ".

" Няма дребни нашествия. Също както няма дребни жертви и малко страдалчество от загубата на близки ", написа Зеленски в " Туитър ".

Русия струпа 100 000 бойци на украинската граница , само че твърди, че не възнамерява нахлуване. Руският президент Владимир Путин изиска от Запада да не приема Украйна в НАТО, а Aлиансът да спре да се уголемява на изток.

В същото време представителят на съветския президент Владимир Путин - Димитрий Песков не изключи че опитите за потребление на мощ за разрешаване на рецесията в Югоизточна Украйна ще имат най-сериозни последствия, съобщи ТАСС.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР