Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп настоява, че ще

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп настоява, че ще
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ отиват по дяволите, а светът е много близо до Трета световна война

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп упорства, че ще победи президента Джо Байдън на изборите следващата година, определяйки го като " най-корумпирания президент в историята на Съединени американски щати ".

Обръщайки се към федерацията на републиканските дами в Ню Хемпшир, Тръмп акцентира, че изборите през 2024 година са " най-важните до момента ", защото Съединени американски щати " отиват по дяволите ".

Тръмп също се обърна към неотдавнашния отчет за това, че Китай е основал военно оборудване в Куба , като сподели, че ще се погрижи Пекин да отстрани цялото военно наличие от Куба в границите на два дни откакто той се върне на поста .
 Китай желае да строи военна база в Куба
Китай желае да строи военна база в Куба

Американски чиновници настояват, че двете страни са в напреднали договаряния

Тръмп упорства и че президентските избори през 2024 година ще бъдат " краят на света за корумпираните политици " във Вашингтон.

Тръмп повтори изказванията, че Демократическата партия е " изневерила " през 2020 година, като сподели, че републиканците би трябвало да останат бдителни през идната година.

" Ще залича дълбоката страна ", твърди Тръмп, обяснявайки, че ще назначи специфичен прокурор, който да проверява семейство Байдън.

Освен това Тръмп ще употребява властта си като президент на Съединени американски щати, с цел да " уволнява корумпирани политици ".

Тръмп съобщи, че светът е " доста близо " до Третата международна война на фона на възходящото напрежение в Украйна. Стотици хиляди хора умират в Украйна поради спора с Русия и че никой не приказва за мир. " Бих спрял войната за 24 часа ", сподели Тръмп.
 Шойгу: Куба е най-важният съдружник в Карибите
Шойгу: Куба е най-важният съдружник в Карибите

Куба изцяло разбирала претекстовете на Русия в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР