Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Тръмп заплашил Путин, че ще порази Москва, ако влезе в Украйна: Приятели сме, но така ще те ударя, че няма да повярваш

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е заплашил Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975, че ще нападна центъра на Москва, в случай че нападне Украйна, заяви вестник „ Уолстрийт Джърнъл “, без да показва по кое време във времето Тръмп е отправил заканата към съветския президент.

Според американското издание Тръмп персонално е уведомил редакцията на вестника по какъв начин е предизвестил стопанина на Кремъл, че в случай че предприеме нещо по отношение на Украйна, ще има доста тежък отговор от Съединени американски щати.

Владимир, тръгнеш ли към Украйна, ще те ударя толкоз мощно, че даже не можеш да си представиш. Ще те ударя тъкмо в центъра на проклетата Москва, е споделил някогашният президент пред редакцията на ежедневника.

Нещо повече, Тръмп даже заплашил, че „ ще срути кулите на Червения площад на главата на Путин “.

Казах му, че сме другари и че не желая да го върша, само че няма да имам избор. Той не ми повярва, само че аз му заявих, че съм изцяло сериозен. Още един път го предизвестих, че ще го ударя толкоз мощно, че ще срутя ши*аните му кули на главата му, е споделил още Тръмп

Твърденията са били направени по време посещаване на Тръмп в редакцията на нюйорксия вестник, траяло 90 минути. От изданието разкриха, че с изключение на спорът в Украйна, били наранени и други външнополитически тематики като миграцията. Освен това Тръмп не си е икономисал и рецензии във връзка с изявленията в самия вестник.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР