Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Тръмп твърди, че е възможна ядрена война с Русия

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в изявление за Fox News още веднъж изрази убеждението си, че Русия нямаше да нахлуе в Украйна през февруари 2022 година, в случай че той беше останал на поста си, като изрази още повече угриженост по отношение на опцията за нуклеарна война с Русия с президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в Белия дом.

Тръмп също по този начин съобщи, че е в положителни връзки както с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, по този начин и с украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, като добави, че съгласно него е можел да спре спора сред Москва и Киев в границите на 24 часа.

Бившият президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи пред Fox News, че в случай че завоюва президентския пост през 2024 година, няма да се преценява с членовете на фамилията си при съставянето на изпълнителната власт, написа news.bg.

Тръмп открои щерка си Иванка Тръмп, брачна половинка ѝ Джаред Къшнър и сина си Доналд Тръмп-младши, наред с други, когато съобщи, че те няма да бъдат част от личния състав на Белия дом, защото " не би ги подложил още веднъж на това ".

Тръмп съобщи, че решението му е в отговор на това, че по време на предходния му мандат е бил обект на обвинявания и импийчмънт, и че невключването на членове на фамилията му в администрацията ще помогне за облекчение на евентуалните правни провокации, пред които могат да бъдат изправени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР