Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Тръмп за Байдън: Какъв втори мандат? Та той унищожи страната ни

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския реагира на оповестеното желание на сегашния държавен глава на страната Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в да се кандидатира за втори мандат на изборите следващата година, осведомиха американските медии.

По думите му Байдън „ е унищожил страната ”, откогато поел властта в Съединени американски щати.

С такова пагубно управление на страната е съвсем немислимо Байдън още веднъж да се кандидатира за президент. Той унищожи страната ни. В анонса си даже споделя, че желае да довърши работата. Тоест той желае да довърши работата по унищожаването на страната ни, сподели Тръмп на избирателен протест в Ню Хемпшир.

Той означи, че „ за жалост Байдън е доста покрай това да извърши задачата си ”.

„ Трябва да спасим Съединените щати от рухването на стопанската система поради Байдън ”, съобщи още Тръмп, като не пропусна да се похвали, че по време на неговото ръководство „ американската стопанска система в никакъв случай не е била по-мощна ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР