Бившият президент на Русия Дмитрий Медведев е сред 370-те руски

...
Бившият президент на Русия Дмитрий Медведев е сред 370-те руски
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев е сред новите санкционирани от Великобритания


Бившият президент на Русия Дмитрий Медведев е измежду 370-те съветски олигарси, на които разгласи пакет от наказания Обединеното кралство. Санкциите идват в отговор на войната в Украйна и след първите глобени руснаци бяха оповестени и нови имена, оповестява BBC.

Активите на Медведев ще бъдат замразени, а самият той няма да може да влиза или обитава на територията на Великобританя.

По-рано Обединеното кралство наложи на Русия и търговски ограничавания, в това число спомагателни 35% мита върху някои съветски храни и водката.

Този ход идва след приемането на ново законодателство за ускорение и усилване на глобите на Обединеното кралство.

Правителството бързо наблюдава Закона за икономическата престъпност през Народното събрание след рецензии, че Обединеното кралство е било прекомерно постепенно да глоби руснаците с връзки с президента Путин.

Законодателството разрешава на Обединеното кралство да глоби тези, чиито активи са замразени от Европейски Съюз, Съединени американски щати или Канада, и да предприеме дейности, с цел да спре богатите руснаци да употребяват Лондон за пране на пари, показват BBC.

Освен Медведев от тази порция наказания са наранени и Михаил Мишустин, Сергей Иванов, Мария Захарова, Сергей Соловьов, Олга Скабеева, Тигран Кеосаян, Роман Бабаян, Захар Прилепин, Антон Красовски и Аркадий Мамонтов.

Законите на Англия не пропущат и прессекретарят на Путин Дмитрий Песков и говорителката на съветските външни работи Мария Захарова, които държавното управление на Обединеното кралство назова " съветски пропагандисти ".

Припомняме, че преди няколко дни бяха замразени и активите на притежателя на футболния клуб “Челси” Роман Абрамович и тези на основният изпълнителен шеф на съветската петролна група “Роснефт” Игор Сечин, плюс тези на още петима други съветски олигарси.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР