Бившият президент на португалския Спортинг Лисабон Бруно де Карвальо беше

...
Бившият президент на португалския Спортинг Лисабон Бруно де Карвальо беше
Коментари Харесай

Футболен шеф насъскал ултраси срещу играчите

 Ултраси на Спортинг биха играчите
Бившият президент на португалския Спортинг Лисабон Бруно де Карвальо беше задържан по съмнение, че е провел нахлуване против футболистите в клубната база.

Инцидентът е от май т.г. и последва скандал сред играчите и шефа. След загубата с 0:2 от Атлетико Мадрид в четвъртфиналите на Лига Европа, Де Карвальо бурно разкритикува футболистите за играта им, като не спести имена.

В резултат 19 съществени играчи се сплотиха и посредством обява в Инстаграм желаеха повече почитание и поддръжка от страна на президента. Всички бунтари бяха отстранени от тренировки, а след диалози сред двете страни въпреки всичко възобновиха занимания. На 15 май обаче се стига до баталните подиуми на клубната база.

Около 100 маскирани хулигани нахлуват и влизат в пердах с играчи и треньори. Психопатите били въоръжени с железа и вериги, хвърляли бомбички и помитали всичко по пътя си.

Единствено старши треньорът Жорже Жезуш не участва, като още тогава се появяват съмнения, че е бил предизвестен да се скрие. Заедно с Де Карвальо е бил задържан и водачът на най-старата фенска формация на Спортинг " Юве Лео " Мустафа. И двамата могат да влязат в пандиза, а през днешния ден съдът ще дефинира мярката им за неотклонение.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР