Бившият президент на Полския футболен съюз Збигнев Бонек изказа изненадващо

...
Бившият президент на Полския футболен съюз Збигнев Бонек изказа изненадващо
Коментари Харесай

Вицепрезидент на УЕФА: Шевченко беше проформа селекционер на Украйна

Бившият президент на Полския футболен съюз Збигнев Бонек изрече изненадващо изказване по отношение на някогашния украински селекционер . Украинската легенда беше вид за нов треньор на полския народен тим.
Бонек, който понастоящем е вицепрезидент на УЕФА, упрекна Шевченко, че е бил селекционер на Украйна проформа, а работата му е била вършена от различен ментор. Става дума за единия от помощниците му - италианеца Мауро Тасоти.
Както е известно, при Шевченко на кормилото Украйна се класира за Евро 2020, откакто победи настоящия европейски първенец Португалия. На европейския шампионат отборът стигна до 1/4-финалите за първи път в историята си. Според поляка украинецът не е в основата на тези триумфи.
" За благополучие, Шевченко не стана селекционер на полския народен тим, тъй като съгласно мен той беше най-лошият от вероятните разновидности. Той щеше да пристигна при нас след несполучлива случка с националния тим на Украйна, макар че се знае, че той беше по-скоро пиар на тима, а отборът беше квалифициран от Мауро Тасоти ", съобщи Бонек, представен от " Polsat Sport ".
" Освен това в Дженоа той загуби 7 от 10-те си мача. И подобен обичай треньор ще поеме Полша и ще управлява тима в по този начин значимия плейоф против Русия? След напускането на Сауса единственият претендент можеше да бъде полски треньор ", добавя някогашният началник на полския футбол. Според слуховете пък
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР