Бившият президент на Милан Силвио Берлускони не крие, че продължава

...
Бившият президент на Милан Силвио Берлускони не крие, че продължава
Коментари Харесай

Берлускони: Този Милан ми докарва колики

Бившият президент на Милан Силвио Берлускони не крие, че продължава да поддържа горещо клуба, въпреки и към този момент да не е час от неговото ръководство. Политикът призна, че разочарованието от представянето на неговите любимци постоянно резонира в здравословни проблеми.

Милан не дава Фабио Борини

Медийният магнат продаде „ росонерите” през април 2017 година на актуалните китайски притежатели. Засега ерата на Йонхон Ли не предлага положителни страсти макар солидните разходи за нови играчи преди началото на сезон 2017/2018. Именно поради тези разноски Милан по всяка възможност ще бъде глобен от УЕФА за нарушение на Финансовия феърплей, до момента в който в същото време отборът е ужасяващо надалеч от постигането на главната си цел – класиране за Шампионската лига. За последно отборът игра в шампионата на огромните през 2014-а година, а в този момент се намира 12 точки от четвъртото място в Серия А, което би го изстреляло непосредствено в груповата фаза на ШЛ за идната акция.

Милан май ще издава облигации

Макар че Берлускони е зает съществено в акцията си преди изборите за парламент в Италия, той постоянно намира време да показа мнението си за процесите, които се следят на „ Сан Сиро”.

Милан се прицели в белгийски национал от Тотнъм

„ Да продам Милан беше неминуем избор, изключително във футбола, който се ръководи от петродоларите”, разяснява Берлускони за радио „ Капитал”. „ Винаги ще нося Милан в сърцето си, оставам си фен… даже когато ги виждам да играят с неверната скица, а това ми докарва колики.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР