Бившият президент на Литекс Ангел Бончев бе арестуван. Бончев, който

...
Бившият президент на Литекс Ангел Бончев бе арестуван. Бончев, който
Коментари Харесай

Синът на Бончев: Провокират баща ми, ситуацията е пресилена

Бившият президент на Литекс Ангел Бончев бе задържан. Бончев, който стана прочут като жертва на групата за отвличания "Наглите ", е с обвиняване, че е заплашил с ликвидиране сина си.

Според показанията на застрашения Бончо Аврамов двамата с татко му се скарали. По време на разправията Ангел Бончев извадил револвера си и му споделил, че ще го убие. Той беше освободен под гаранция от 500 лв..

Ангел Бончев заплашил сина си с ликвидиране, задържаха го

В „ Здравей, България” гостува другият му наследник – Ангел Бончев-младши, който твърди, че причина за абсурда е бизнесът им в софийския квартал „ Казичене”.

„ Не съм участвал на самата преживелица, само че нещата, които се изписаха за тежки закани и оръжия, са пресилени. Има проверяващи органи и те ще изяснят нещата. Ситуацията не е тъкмо такава”, сподели Бончев-младши.

„ Факт е, че има спор сред тях поради бизнеса. Цял сезон се работи, а в това време татко ми не получава нищо. Става въпрос за хидропарк "Казичене”. Бизнесът е на татко ми, а брат ми го управлява”, разясни още той.

„ Баща ми е раздразнителен, с непрекъснати провокации. Това е следващата такава. Имаше спор с брат ми – скочи на пердах на татко ми, аз ги разтървах и си потеглих. Брат ми отново му е скочил, стигнало се до разпра. Баща ми пусна тъжба в полицията, само че нищо не се случи. Сега обаче незабавно има арест”, сподели още Ангел Бончев-младши.

„ За мен е неприемливо брат ми да скача на пердах. Бих му споделил да се замисли с какви хора се обгражда”, съобщи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР