Бившият президент на Интер Масимо Морати не е очарован от

...
Бившият президент на Интер Масимо Морати не е очарован от
Коментари Харесай

Морати: Интер е в криза, а Лукаку е много бавен

Бившият президент на Интер Масимо Морати не е удивен от формата на тима напоследък. Утре вечер " нерадзурите " излизат против Порто в реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига в опит да опазят задатъка си от 1:0 след първия мач.

Само преди дни Интер записа конфузна загуба от Специя в Серия А. Вече се разисква бъдещето на треньора Симоне Индзаги, още повече, че Антонио Конте е пред уволняване в Тотнъм.
 Интер изтръгна скъп триумф против Порто
Интер изтръгна скъп триумф против Порто

" Нерадзурите " с пестелив триумф вкъщи

" Отборът минава през рецесия. За благополучие качеството на групата и треньора са положителни. Резултатите обаче не идват. Срещу Специя видяхме един разфокусиран тим, който по този начин и не се провежда да реализира успеха. Играчите са положителни, само че някои от тях не са във форма. Лукаку е в извънредно положение, към момента е доста муден.

Треньорът постоянно носи цялата отговорност при победи и загуби. Индзаги понася доста рецензии от пресата и публиката. Трябва обаче да се обясни каква е рецесията - психическа, тактическа или чисто атлетическа.

Според мен Индзаги е треньор, който разрешава на играчите да покажат гениите си на терена. Той към момента може да потвърди, че знае по какъв начин да поддържа тима фокусиран и да прояви неизменност ", разяснява Морати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР