Бившият президент на БФС Валентин Михов беше гост в БНТ,

...
Бившият президент на БФС Валентин Михов беше гост в БНТ,
Коментари Харесай

Вальо Михов: Подава си оставката Боби Михайлов, е и? Тръгваме напред ли?

Бившият президент на БФС Валентин Михов беше посетител в " Българска национална телевизия ", откъдето показа, че не Борислав Михайлов е основният провинен за протичащото се с футбола у нас. Михов в закачлив звук съобщи, че обмисля да се кандидатира за президент на футболната централа и разяснява кандидатурите на останалите искащи да оглавят БФС.

" Последните резултати потвърждават, че сме на прав път с националния тим, а през днешния ден Борислав Михайлов ще си каже каквото би трябвало. Не знам дали това е най-важното, тъй като тази зима някои обитаеми места са без ток. Има хора, които са без самун. Виждаме накъде отиват цените, виждаме какво става.
 Крушарски: Шансовете ми са 50/50 да стана президент на БФС
Крушарски: Шансовете ми са 50/50 да стана президент на БФС

" Обстановката в българския футбол е цирк, тъй като артистите са слаби "

Виждаме по какъв начин стадионите в Европа са с отопление и се играе. Защо единствено в България се отсрочва? Футболът е отговорен и управниците във футбола ли са отговорни? Държава се прави с ръководещи и можещи хора. За 30 и какъв брой години народна власт едно стадионче не направиха. Онзиден в Сърбия откриха три стадиона за три-четири дни.

Държавата в Сърбия няма право да се меси във футбола, само че има правото да основава тактика и да строи. Една от грешките са многото чужденци у нас, само че тя може да се поправи. Това е тактика на футболния съюз. Боби Михайлов има много опит и ще реши през днешния ден. Видяхте ли политик, който да надгражда на предната партия?
 Димитър Илиев: Не е имало проблем с лиценза, а в морала на БФС
Димитър Илиев: Не е имало проблем с лиценза, а в морала на БФС

Ето детайлности

Явно се ненавиждаме доста. Мразим се във футбола и в Народното събрание. Голям смях беше гостуването на Борислав Михайлов в Народното събрание. Тези депутати не съм ги виждал да са толкоз дейни в Народното събрание. Комисията беше толкоз дейна... Те не са ходили на стадион, камо ли в зала. Без да създадат нищо, отиват и се снимат с нашите огромни спортисти. Видяхте ли европейските ни шампионки по шах и по какъв начин се снимаха с тях? Разбира се, че има недостатъци в ръководството на футбола.

Подава си оставката Боби Михайлов, е и? Тръгваме напред ли? Искам да видя тактика и щаб на някой. Да се види какво ще прави в околните 3, 5 и 7 години. Има ли такава поръчка? Има ли стратегия и екип? Аз не съм видял. Имаше еуфория към кандидатурата на Борислав Михайлов преди години с това, което бяха създали в Съединени американски щати.

Екипът на другите претенденти е от някогашни национали, които се отхвърлиха от националния тим. Лигата би трябвало да си управлява шампионата, с цел да няма отговорни. Организацията би трябвало да е лигата. Там са президентите на клубовете и там се вземат решение нещата.
 Юридическа каша: БФС публично разгласи по кое време ще се организира Изпълком
Юридическа каша: БФС публично разгласи по кое време ще се организира Изпълком

Ето какво написаха от Централата

Може и аз да се кандидатирам за президент на БФС, за какво не? 45 години съм във футбола, все нещо съм научил. Властта и парите не са за всички. Управленци ни трябват на тази страна, с цел да си създадат екип и да ръководят. Даваш и изискваш с способени и можещи хора. Аз съм си поемал отговорността, когато съм най-невинен. Днес ще се реши въпросът, само че ние сме крайни. Тези, които най-вече се навеждаха на господин Борисов и господин Михайлов, в този момент са от другата страна.

Защо не похвалим някой? Сърбия победи ли ни? Не приказвам в отбрана на Борислав Михайлов, това желая да го подчертая. С тези мачове, които изиграхме и с малко шанс, щяхме да имаме 10-12 точки. Борислав Михайлов да излезе да играе и да пази на вратата ли? Искам да поздравя Илиан Илиев с това, което направиха момчетата. За националния тим аз съм оптимист.

Ще помисля дали да се кандидатирам за президент на БФС ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР