Бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов изрази надежда

...
Бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов изрази надежда
Коментари Харесай

Вальо Михов: Защо да не се играе в Пловдив? Мач с Унгария трябва да има на всяка цена

Бившият президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов изрази вяра пред " Спортал ", че мачът сред България и Унгария в последна сметка ще се организира. Опитният началник е на мнение, че срещата би трябвало да се организира на цената на всичко.

" Първо желая да изкажа съболезнования за случилото се с Ферарио Спасов и нещастието край Плевен. Много положителен човек бе Феро, от него съм видял единствено хубави неща. Жалко, че по този начин се случиха тези нещастия ", стартира Михов.
 Официално от компания ПИМК: Няма по какъв начин да прекратим строителните действия на
Официално от компания ПИМК: Няма по какъв начин да прекратим строителните действия на " Христо Ботев "!

Кошмарен процес на събитията за БФС

" Мач с Унгария би трябвало да има непременно. Тези противоборства дано се случват по-късно, а в този момент да се вземе решение за излизане от обстановката. Ако се стигне до наказания, може да има доста сериозен минус за българския футбол от тук нататък. В България всеки е против всеки, което ме натъжава. Аз постоянно съм се стремял да поддържам нещо хубаво. Когато съм бил на позицията на Боби Михайлов съм взимал решения, в този момент никой не ми е търсил мнението, с цел да давам съвет ", добави някогашният началник на футбола ни.

" Защо да няма мач в Пловдив? Нека се спрат за малко работите по стадиона и по-късно да продължат. Да мине мачът без аудитория и да няма проблеми, тъй като само българския футбол може да пострада, в случай че няма среща. Според мен тук има някаква офанзива против настоящето ръководство. Нека всеки има мнение, дано има разногласия, само че да са градивни. Тази обстановка не е за положителното на футбола ни ", добави Михов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР