Бившият президент на БФС - Борислав Михайлов и бившият лидер

...
Бившият президент на БФС - Борислав Михайлов и бившият лидер
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Перуката и Дучето в далавера с билети!

Бившият президент на БФС - Борислав Михайлов и някогашният водач на агитката на ЦСКА - Димитър Ангелов, въртели яка спекулация с билети, научи Lupa.bg.

В централата постоянно се получавали входни талони и пропуски за някои от основните мачове и финалите от европейските клубни шампионати, които са безвъзмездни. Те са от квотата на европейската централа, която ги раздава на своите членки.

Перуката от много години е в близки връзки с Дучето, който преди време организираше хореографиите и на националния тим, а това му даваше опция да източва доста средства от БФС.

Михайлов давал билети за европейските шампионати, а Ангелов ги продавал на почитатели и компании, които желали да провеждат свое посещаване. За финалите входните талони не били продавани за по-малко от 2000 евро.

След това двамата разделяли " плячката " и всички били удовлетворени.

От доста години Дучето е " личност нон грата " на " Армията ", където дълго време колеше и бесеше, а източваше ЦСКА около прословутите хореографии. След това мина към ЦСКА 1948 - нещо, което не се хареса на болшинството последователи на ЦСКА, определили това като изменничество.

Нещо повече - Ангелов, дружно с неговата дясна ръка в един интервал - Калоян Стоянов - Цимбика, съумяха да се завъртят и към Лудогорец и Кирил Домусчиев. Двамата постоянно можеха да бъдат забелязани на трибуните в Разград или на националния стадион за европейските мачове на " орлите ". Дучето и там правеше хореографията, а против това получаваше тлъсти суми от Домусчиев.

Боби М. също работил самосиндикално и на локално равнище, като за мачове на националния тим, Вечното дерби и финала за Купата на България, давал на свои другари билети, само че не за без пари, несъмнено, призна пред Lupa.bg непосредствен до Перуката.

За него билетите и пропуските също са безвъзмездни, само че той ги продавал на действителната цена, която била изписана на тях, или прибирал по някой лев, в случай че са били с нулева стойност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР