Бившият президент на Барселона Сандро Росел публикува книга, в която

...
Бившият президент на Барселона Сандро Росел публикува книга, в която
Коментари Харесай

Бивш президент на Барселона написа книга за преживяното в затвора

Бившият президент на Барселона Сандро Росел разгласява книга, в която упреква полицията за ареста му през 2017 година.

Той прекара в пандиза 643 дни, а на 24 април предходната година бе оневинен по всички обвинявания. Росел бе разследван в пране на пари, обвързвано със закупуването на телевизионните права за мачовете на бразилския народен тим. Той бе оневинен от съда по всички обвинявания, дружно с още петима души.

Сега Сандро Росел със съдействието на Мундо Депортиво издава книгата “Голямата прегръдка “, която ще излезе на 23 март и споделя за цялото му прекарване преди и в пандиза. Той приказва за деня на ареста си и, че всичко е резултат на една интрига.

Росел бе арестуван на 25 май 2017 година без право на гаранция.

❗️ @sandrorosell acusa a la Policía de introducir sobres de dinero en su casa para incriminarlehttps://t.co/purknv6AHS pic.twitter.com/GDa4Rx4U6O
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) March 3, 2020
„ Един от служителите на реда се приближи до мен и ми сподели, че би трябвало да проверим наличието на дрешника ми. Дотогава целият обиск бе осъществен без мен. Не разбрах какво стана, само че обърнах внимание на това. Полицаят отвори дрешника и отиде непосредствено към палтото на Марта (б.а. брачната половинка на Росел) и извади плик от един от джобовоете на палтото и. Казах му, че пликът не е мой и той ми отговори, че би трябвало да е на жена ми. Но аз споделих, че нито е мой, нито неин и, че този плик тази заран не е бил там “, изяснява Росел в книгата си за сутринта, в която е арествуан на 23 май 2017 година.

„ Това е доста грозно “, споделя Росел, който упреква полицията, че е подхвърлила подправени доказателства в дома му.

Бившият президент на Барселона показва сътрудниците на правосъдната и националната полиция, само че споделя, че те са били лимитирани до осъществяването на заповеди от същинските причинители на този скрит план против него. Всичко това и още от следствието Росел е поместил в своята книга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР