Бившият президент на Барселона Сандро Росел прекара 645 дни в

...
Бившият президент на Барселона Сандро Росел прекара 645 дни в
Коментари Харесай

Бивш президент на Барса: В затвора плаках няколко пъти, разбрах защо ти дават презерватив и вазелин

Бившият президент на Барселона Сандро Росел прекара 645 дни в пандиза, макар че по-късно беше оневинен за хипотетичното си закононарушение.

Той описа шокиращи детайлности за престоя си там.

" Заплашваха ме няколко пъти. Искаха да ме пребият - от една страна тъй като съм бил началник на Барса, а от друга - тъй като съм каталунец. Случи ми се един път в Мадрид и един път в Барселона, само че и двата пъти ме опазиха други пандизчии.

В Барселона се сприятелих с един ром - вманиачен почитател на Барселона. Именно той ми оказа помощ, когато различен ром ме заплаши и изиска да му заплащам, с цел да не ме пребие. В Мадрид пък ме защитаваха най-много колумбийците.

Плаках няколко пъти. Когато влезеш в пандиза, ти дават презервативи и вазелин. Питаш се за какво. Е, бързо разбираш за какво. Да, там има доста хомосексуални връзки. Дори и с мъже, които не са хомосексуалисти.

Дойдоха десетки служители на реда със правосъдна заповед поради документи на моята компания отпреди 12 години. Мислех, че халюцинирам. Отведоха ме в ръководството, а по-късно - в Мадрид. Новината беше, че в дома ми са открити големи суми. Веднага разбрах, че ще ме преследват до дупка ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР