Бившият президент на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, чиято

...
Бившият президент на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, чиято
Коментари Харесай

Михайлов: Пред очите на гостите от ФИФА и УЕФА се извършва саботаж срещу честно избраното ръководство

Бившият президент на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, чиято оставка беше призната по време на днешния Конгрес на централата, изнесе прощална тирада. 303 от делегатите на клубовете гласоподаваха " За ", а 12 - " Против " неговата оставка.

Михайлов изрази страдание, че гостите от УЕФА и ФИФА стават очевидци на този " бойкот " на работата на към този момент някогашното управление.

" Уважаеми другари, скъпи посетители, през днешния ден, 15 март, се навършват тъкмо 100 години от Конгреса, на който България публично е призната за член на ФИФА. Не обичам да диря символизъм, само че намирам подигравка в това, че тъкмо точно на тази годишнина всички ние, хората, които работим за българския футбол, сме принудени да се съберем във връзка, породен от гневна експанзия, клюки и подстрекателство за замяна на демократично определеното управление на БФС. Това се случва последните няколко години. Всякакви опити, съществени аморални, да се лепне леке, да се задрасква, да се наскърбява ", стартира Михайлов.


" Извинявам се, че на гостите от ФИФА и УЕФА, че пред личните им очи е саботирана работата на почтено определеното управление. Изпращат се доноси до международните централи. Това, което се случваше в последните години, беше футбол по време на холера. Токсичната среда към спорта ни, целяща да го превземе непременно, ни пречеше да се грижим за футбола, да го развиваме и пазим от вмешателства и външни намеси.
 Свърши се! Боби Михайлов публично сдаде властта в БФС
Свърши се! Боби Михайлов публично сдаде властта в БФС

Гласуваха неговата оставка и тази на Изпълкома
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР