Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) Валентин Михов твърди,

...
Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) Валентин Михов твърди,
Коментари Харесай

Валентин Михов пред БНТ: Левски и ЦСКА трябва да се гледат от 60 000 души

Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) Валентин Михов твърди, че тимове като Левски и ЦСКА постоянно би трябвало да се радват на зрителски интерес.

Според него Илиан Илиев прави добра работа като селекционер на националния тим.

" Виждам нещо позитивно, това е селекцията, която Илиан Илиев прави. Допада ми методът, по който подхожда с най-хубавото, което разполага. Напрежението постоянно го има. Ако имаме база, основа, образование и непорочност като тези в Унгария, ще имаме и футбол ", показа той.

Столичанинът разяснява и отстраняването на Давид Борбалан от позицията му на ръководителя на Съдийската комисия към БФС.

" Ние показваме публичното мнение. Това, което се случи в последните кръгове, е доста едва. Никога не съм бил арбитър, само че имам доста съдии другари. Учили са ме кое е вярно и кое не. Някои от най-големите ни съдии би трябвало да се замислят с това, което направиха ", добави предприемачът.

Бившият футболистсе надява идващите столични дербита сред Левски и ЦСКА да се играят пред аудитория.

" Да гледаме Левски и ЦСКА без фенове е доста скучно. Трябва да променим манталитета си и да се превъзпитаме. Няма нищо ужасно сред Левски и ЦСКА, които са колоси в България. Трябва да се гледат от 60 000 фенове ", безапелационен е Михов.

Цялото изявление можете да гледате във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР