Бившият президент и експредседател на партия АБВ Георги Първанов се

...
Бившият президент и експредседател на партия АБВ Георги Първанов се
Коментари Харесай

Георги Първанов се обяви против номинацията на доц. Мангъров за кандидат депутат от АБВ

Бившият президент и експредседател на партия АБВ Георги Първанов се разгласи срещу номинацията на доцент Атанас Мангъров за претендент народен представител от основаната от него партия.

" Има номинация на доцент Атанас Мангъров за народен представител от АБВ, която аз не одобрявам ", споделя в изявление за Георги Първанов, който от 2002 до 2012 година до 2018 година той бе ръководител на основаната от него партия АБВ. Постът бе завещан от някогашния вътрешен министър Румен Петков.

" Аз утвърждавам дейностите на щаба, отпред с ген. Мутафчийски, изключително на фона на положението на тази борба в Европа и по света. Спорил съм задочно с доцент Мангъров, което допуска, че не одобрявам дейностите и държанието на доцент Мангъров, които внасят в допълнение комплициране у хората. В АБВ знаят моята позиция, само че те ще решат какво е положително за тях ", съобщи някогашният президент на Република България.

 Доц. Мангъров на 65 година - неосъщественият канадски камионджия Виж още

Самият доцент Атанас Мангъров ден след номинацията си за каннидат-депутат разяснява в типичния си жанр внезапния завой в своя живот. По думите му възможностите на АБВ да влезе в Народното събрание са дребни и в случай че е желал да влезе в Народното събрание, е щял да играе " на несъмнено " и да бъде претендент на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия или на Слави Трифонов.

" Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, в случай че разбере, че съм с лява партия ", съобщи той.

Мангъров изясни, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота, тъй като сега вредите, които се нанасят, са доста огромни и не вижда различен метод, по който това може да спре. " Опитвам се, доколкото ми е допустимо по този метод да се опитам да трансформира нещата ".

" Аз съм лекар, само че в политиката има всевъзможни - инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е обвързван с политиката, няма по какъв начин да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв метод, изясни доцент Мангъров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР