Бившият президент Георги Първанов e станал жертва на подла схема,

...
Бившият президент Георги Първанов e станал жертва на подла схема,
Коментари Харесай

Топ измамник посегна на къщата на президента Георги Първанов

Бившият президент Георги Първанов e станал жертва на подла скица, сътворена от топ-измамник. Заради това го подпукали съдия-изпълнители, от чиято битка екс президентът едвам се измъкнал. Това показа самият той в Стрелча, където участва на откриването на акцията на АБВ за евроизборите в област Пазарджик.

Първанов показа неволите си във връзка недоволството на локален гражданин, който се изрече за персонален проблем и търсеше подпомагане от високите посетители за разрешаването му.

„ Сигурно всеки от нас има някакъв подобен проблем. Майка ми и татко ми са покойници от години. Аз постоянно вървя в родната си къща в Перник, най-малко един-два пъти месчно, грижа се за градината ”, призна експрезидентът. И продължи с откровенията:

„ Миналата година си отивам и виждам, на вратата е лепнато листче от съдия-изпълнител. Аз малко съм изгубил интинкта си за самозапазване, не му обърнах внимание. Прибрах го в портфейла си и толкова. След 20 дни обаче още веднъж имаше злепена записка от съдия-изпълнител, пишеше, че това е последно предизвестие, в случай че не, ще има наказания, т.е. ще ми вземат къщата.



Като един добър и съзнателен жител отидох в адвокатската фирма, запитвам, кажете какво е станало, бях доста изумен. Оказа се, че някакъв лъжец, Иван Петров да речем, е записал компания, само че на моя адрес в Перник, направил каквото можал, завлякъл страната. Та, аз трябваше да потвърждавам, че на този адрес няма подобен човек и такава компания. Казвам на съдия-изпълнителите, хайде, вие мен ме познавате, ами в случай че е някой човек, който не познавате, той по какъв начин ще се оправи? Така че аз мисля, че смяната в България би трябвало да стартира от правосъдната система ”.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР