Бившият президент Доналд Тръмп значително изостава от президента Байдън в

...
Бившият президент Доналд Тръмп значително изостава от президента Байдън в
Коментари Харесай

Тръмп има за цел да постигне равни условия в битката за набиране на средства с Байдън, тъй като милиардерите от Републиканската партия се притичват на помощ

Бившият президент Доналд Тръмп доста изостава от президента Байдън в решаващата борба за пари за акцията, само че се надява да изравняват изискванията с образуването на взаимен комитет за набиране на средства с Републиканския народен комитет (RNC).

Комитетът, наименуван Национален комитет на Тръмп JFC, подаде декларация за организация в сряда с Федералната изборна комисия.

Тръмп, който завоюва номинацията за президент на Републиканската партия предходната седмица и в този момент е хипотетичният претендент на Републиканската партия за 2024 година, пое контрола над RNC и сложи съдружници на висшите управителни позиции в националния партиен комитет.

Ходът идва, когато Тръмп се стреми да настигне Байдън в конкуренцията за набиране на средства.

Кандидатът за президент на Републиканската партия, някогашният президент Доналд Тръмп, жестикулира на избирателен протест Събота, 9 март 2024 година, в Рим, Джорджия. (AP Photo/Mike Stewart) (AP Photo/M...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР