Бившият президент Доналд Тръмп заяви в интервю тази седмица, че

...
Бившият президент Доналд Тръмп заяви в интервю тази седмица, че
Коментари Харесай

Тръмп твърди, че всеки евреин, който гласува за демократи, „мрази религията си“ след речта на Шумер в Сената

Бившият президент Доналд Тръмп съобщи в изявление тази седмица, че евреите, които гласоподават за демократите, ненавиждат личната си вяра.

Тръмп направи коментара, до момента в който беше интервюиран от Себастиан Горка, един от някогашните му помощници, в неговото токшоу „ Първо Америка със Себастиан Горка “.

Попита Горка някогашния президент за какво смяташе, че демократите като водача на болшинството в Сената Чък Шумър мразеха израелския министър председател Бенямин Нетаняху задоволително, с цел да призоват за промяна на управлението в страната.

Кандидат за президент на Републиканската партия някогашен Президентът Доналд Тръмп поздравява на избирателен протест във Вандалия, Охайо. (AP/Джеф Дийн)

„ Всъщност мисля, че те ненавиждат Израел. Мисля, че те ненавиждат Израел. И Демократическата партия ненавижда Израел “, сподели Тръмп на Горка, като след това съобщи, че Шумър се е обърнал против страната по политически аргументи. „ Те също по този начин виждат доста гласове. Не забравяйте, когато видите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР