Бившият президент Доналд Тръмп третира номинацията на републиканците като свършена

...
Бившият президент Доналд Тръмп третира номинацията на републиканците като свършена
Коментари Харесай

Тръмп игнорира съперниците на Републиканската партия, разкъсва „корумпирания“ Байдън като „заплаха за демокрацията“ по време на 90-минутен митинг в NH

Бившият президент Доналд Тръмп третира номинацията на републиканците като свършена договорка в събота на протест в Ню Хемпшир, което изостри офанзивата му за Джо Байдън – като в същото време съвсем не загатва своите първоначални противници от Републиканската партия.

„ Докато Джо Байдън е в Белия дом, американската фантазия е мъртва “, сподели Тръмп пред шумна навалица от към 5 000 души на хокейна сцена в университета на Ню Хемпшир в Дърам, Ню Хейчбек, пет седмици преди Първите първоначални първични избори на републиканците в Гранит Стейт.

Байдън, сподели Тръмп, е „ в действителност най-лошият, най-некомпетентният и най-корумпираният президент в историята на страната ни “ — обещавайки, че втори мандат на Тръмп ще „ върне страната ни от пъкъла “.

90-минутната тирада се концентрира мощно върху икономическите проблеми на Америка и нейната тежка гранична рецесия, която Тръмп даде обещание да приключи „ в първия ми ден още веднъж в Белия дом “, като приключи „ всяка политика на отворени граници на администрацията на Байдън “.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР