Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да счупи чисто нов

...
Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да счупи чисто нов
Коментари Харесай

Тръмп има за цел да победи рекордните 26 милиона долара на Байдън на предстоящото набиране на средства във Флорида: „Чувстваме се наистина добре`

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да счупи чисто нов връх за набиране на средства, преди малко подложен от Президентът Байдън.

Байдън, в среща за набиране на средства с някогашните президенти Барак Обама и Бил Клинтън в музикалната зала на Радио Сити в Ню Йорк в четвъртък вечерта, събра над 26 милиона $.

Кампанията за преизбиране на президента назова парите, събрани на звездното събитие — което сложи връх за едно набиране на средства — „ историческо “.

Набирането на средства оказа помощ на Байдън да се ускори неговото към този момент голямо парично преимущество пред Тръмп.

Президентът Байдън, в средата, ограден от някогашните президенти Барак Обама, вляво, и Бил Клинтън, се появява на събитие за набиране на средства в Радио Сити Мюзик Хол в Ню Йорк в четвъртък. (AP Photo/Alex Brandon)

Но някогашният президент се стреми да завоюва до 33 милиона $, когато се сплоти с някои от най-богатите републиканци в страната на 6 апри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР