Бившият президент Доналд Тръмп се обърна към Truth Social, за

...
Бившият президент Доналд Тръмп се обърна към Truth Social, за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп бесен, след като разбра, че не може да отстрани „неограничени“ съдебни заседатели за съдебен процес за мълчаливи пари

Бившият президент Доналд Тръмп се обърна към Truth Social, с цел да споделя за процеса на асортимент на правосъдните заседатели на неговия развой за заплащане на секрети пари, като твърди, че неправилно поверие във връзка с способността му за „ удари “.

Тръмп, който беше забелязан да спи в съда във вторник, когато бяха определени първите седем правосъдни заседатели, наподобява се разсъни сърдит, когато разгласява последната си дрънканица в Truth Social, показвайки удивителните си непознаване на процеса на асортимент на журито. „ Мислех, че STRIKES би трябвало да са „ неограничени “, когато избирахме нашето жури? “ той написа.

„ Тогава ми споделиха, че имаме единствено 10, незадоволително, когато преднамерено ни беше обещано второто най-лошо място в страната. Не се тормозете, имаме и първото най-лошо, защото Ловът на вещици продължава! НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ! "

Републиканецът MAGA наподобява има поради " безпрекословни стачки ", които са лимитирани съгласно закона на щата Ню Йорк. Той получи 10 наложителни предизвестия за съд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР