Бившият президент Доналд Тръмп се кандидатира пред президента Байдън в

...
Бившият президент Доналд Тръмп се кандидатира пред президента Байдън в
Коментари Харесай

Тръмп води пред Байдън в Мичиган, Джорджия, въпреки обвинението: анкета

Бившият президент Доналд Тръмп се кандидатира пред президента Байдън в два щата на бойното поле – в това число един, в който сега е упрекнат за опит да анулира изборния резултат от 2020 година, съгласно към нова анкета.

Проучвания, извършени от SSRS за CNN, откриха, че записаните гласоподаватели в Мичиган превъзхождат Тръмп с двуцифрено число - 50% до 40% - пред Байдън, до момента в който записаните гласоподаватели в Джорджия поддържат някогашния президент пред неговия правоприемник с пет процентни пункта - 49% до 44%.

Проучванията за съвпадане от 2024 година също откриха, че 77-годишният Тръмп печели поддръжка от гласоподаватели, които не са взели участие в изборите през 2020 година, с разлика от 26 пункта в Джорджия и 40 пункта в Мичиган.

Регистрираните гласоподаватели, които са дали своят вот за 81-годишния Байдън през 2020 година, също пробиват за Тръмп и в двата щата.

Тръмп загуби както Мичиган, по този начин и Джорджия през 2020 година и беше упрекнат в щата Пийч през предишния август – дружно с 18...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР