Бившият президент Доналд Тръмп разкритикува сегашното състояние на САЩ при

...
Бившият президент Доналд Тръмп разкритикува сегашното състояние на САЩ при
Коментари Харесай

Президентски дебат 2024 г.: Факти и измислици зад твърденията на Тръмп и Байдън, докато те се срещат лице в лице в телевизионен дебат

Бившият президент Доналд Тръмп разкритикува настоящето положение на Съединени американски щати при президента Джо Байдън, потвърждавайки, че колабираща стопанска система, страни, които трансферират нарушители през южната граница, и растящи равнища на престъпност.

Обратно, Байдън отвърна, че е поел ръководството с инфлация от 9% и цени на бензина от 5 $ за галон. Той се хвали със основаването на работни места в администрацията си, въпреки и не постоянно да дава цялостен подтекст.

Докато акцията и президентството на Тръмп бяха цялостни с погрешни и подвеждащи изказвания, Байдън е податлив да клони към пресиления, а не към откровени неистини. Докато се приготвят за дебата в четвъртък вечер, от решаващо значение е да се ревизира достоверността на честите им изказвания.

Инфлация

Икономически, екипът на Тръмп популяризира това, което назовават ​​„ най-великата стопанска система в историята “ по време на неговия мандат, изказване, което не устоя.

Covid-19 пандемията провокира солидна криза по време на м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР