Бившият президент Доналд Тръмп повдигна вежди миналия месец, след като

...
Бившият президент Доналд Тръмп повдигна вежди миналия месец, след като
Коментари Харесай

Християнски лидери реагират на библиите на Тръмп „Бог да благослови САЩ“: „Повече Тръмп, отколкото Библия?“

Бившият президент Доналд Тръмп повдигна вежди предишния месец, откакто разгласи, че продава особено издание „ Бог Благословете Съединени американски щати “ библии.

Свещените книги, завършени след патриотичния химн на изпълнителя на кънтри музика Лий Грийнууд, съдържат повече от християнски трудове: специфичното издание на библиите също съдържа текста на всемирски документи, в това число конституцията на Съединени американски щати, клетвата за честност и припева на титулярната ария на Greenwood.

Fox News Digital се обърна към християнски водачи и апологети на разнообразни деноминации за реакция на неортодоксалната продажба на Библията.

Бившият президент Доналд Тръмп продава особено издание на библии „ Бог да благослови Съединени американски щати “, до момента в който води акция за завръщане в Белия дом. (Truth Social/@realDonaldTrump)

Първият издигнат въпрос от критиците, когато библиите бяха оповестени, беше дали е подходящо политик да прави такива продажби по време на сезон на акцията. усеща по отношение на к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР