Бившият президент Доналд Тръмп посетил дома на Джефри Епщайн за

...
Бившият президент Доналд Тръмп посетил дома на Джефри Епщайн за
Коментари Харесай

Икономът на Епщайн разкрива, че Тръмп е вечерял в имението на Педо във Флорида – докато жертвата се е опитвала да свали „ключов човек“ Бил Клинтън: документи

Бившият президент Доналд Тръмп посетил дома на Джефри Епщайн за вечеря – и една от жертвите на мъртвия педофил поискала „ ключ Бил Клинтън да бъде свален от прокурорите, разкриха документи, разпечатани в петък.

Бътлър Хуан Алеси сподели на юристите, че е вечерял с Тръмп в имението на Епщайн в Палм Бийч и се е срещнал с Клинтън в самолета на финансиста.

„ Г-н Тръмп имаше дом в Палм Бийч, нали? “ юристът попита Алеси, който удостовери, че някогашният главнокомандващ го е направил, съгласно показанията. Алеси работи като икономка на Epsein във Флорида от 1991 до 2002 година

Алеси сподели, че Тръмп в никакъв случай не би останал да нощува - и в никакъв случай не е получавал масаж от някое от девойките на Епщайн, доста от които бяха малолетни - само че от време на време се отбиваше за храна.

„ Той щеше да пристигна, да вечеря. Той в никакъв случай не е сядал на масата. Той яде с мен в кухнята “, сподели икономът.

„ Имал ли е в миналото разтривки, до момента в който беше там? “ попита юристът.

„ Не “, отговори Алеси. „ Защото той има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР