Бившият президент Доналд Тръмп подкрепи кандидата за Сената на САЩ

...
Бившият президент Доналд Тръмп подкрепи кандидата за Сената на САЩ
Коментари Харесай

Маккормик получава одобрението на Тръмп в надпреварата за Сената на Пенсилвания въпреки неудобната история

Бившият президент Доналд Тръмп поддържа претендента за Сената на Съединени американски щати Дейвид Маккормик от Пенсилвания в събота, призовавайки поддръжниците си в щата да „ излязат и да гласоподават за него “ в един от най-горещо оспорваните надпревари за Сената за годината.

Подкрепата на Тръмп пристигна две години откакто той сполучливо оказа помощ да потопи Маккормик на първичните избори за Сената на Републиканската партия в Пенсилвания, създавайки неуместна динамичност сред двамата мъже, които ще споделят билета в щат, който е от решаващо значение за контрола върху Белия дом и Сената.

„ Той е добър човек. Той желае да ръководи добър транспортен съд “, сподели Тръмп по време на протест в североизточния град Шнексвил в Пенсилвания. „ Той е интелигентен човек. Той беше доста съумял човек. Той се отхвърли от доста, с цел да направи това. “

Маккормик – който разделя времето си в Кънектикът, където има дом – не участва на митинга. Той беше на наставнически уикенд с щерка си, сподели представител на акцията.

Маккормик отговори в социал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР