Бившият президент Доналд Тръмп обвини настоящия лидер на САЩ Джо

...
Бившият президент Доналд Тръмп обвини настоящия лидер на САЩ Джо
Коментари Харесай

Байдън страда от деменция, отсече Тръмп

Бившият президент Доналд Тръмп упрекна сегашния водач на Съединени американски щати Джо Байдън, че страда от деменция. това стана откакто Байдън дефинира протръмп течението в републиканската политика като “заплаха за демокрацията ”, съобщи БГНЕС, цитирайки “Вашингтон пост ”. 

В тирада от Филаделфия, произнесена в праймтайма, късно в четвъртък Байдън съобщи, че идните междинни избори са борба за " душата на Америка " и че Тръмп и придвижването " Да създадем Америка още веднъж велика " (MAGA) са опасност за върховенството на закона, световния престиж и гражданските права на страната.

" Някой би трябвало да изясни на Джо Байдън, постепенно, само че буйно, че MAGA значи, толкоз мощно, колкото могат да бъдат единствено думите, MAKE AMERICA GREAT AGAIN! Ако той не желае да направи Америка още веднъж велика, което посредством думи, дейности и мисли не прави, то той сигурно не би трябвало да съставлява Съединените американски щати! ", написа Тръмп в Truth Social - платформата, която започва, откакто беше изпъден от Twitter.

По време на речта си Байдън упрекна по този начин наречените " MAGA републиканци ", че отхвърлят да признаят свободни и почтени избори, приказват за принуждение в отговор на политическите политики, които не харесват, и работят за разстройване на " волята на народа ". 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР