Бившият президент Доналд Тръмп, който се завърна в имението си

...
Бившият президент Доналд Тръмп, който се завърна в имението си
Коментари Харесай

Тръмп: Единственото престъпление, което съм извършвал, бе да защитавам страната

Бившият президент Доналд Тръмп, който се завърна в имението си Мар-а-Лаго съобщи пред събралите се негови симпатизанти, че в никакъв случай не си е представял, че нещо сходно може да се случи в Америка, съобщи " Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция. " Единственото закононарушение, което съм правил, бе да пазя храбро страната ни от тези, които се пробват да я разрушат ", добави той.

Тръмп по 34 обвинявания във подправяне на документи при скрито заплащане на пари на някогашната порноактриса, която е споделила, че е имала полова връзка с него, по време на предизборната акция през 2016 година

Toj e първият някогашен американски президент с повдигнати наказателни обвинявания.

Си Ен Ен излъчи онлайн фрагменти от кацането на самолета на Тръмп на интернационалното летище в Палм Бийч.

Тръмп, който се бори за президентската номинация на републиканците през 2024 година, изнесе относително къса 25-минутна тирада, отбелязва " Асошиейтед прес ".

Въпреки че стартира с дрънканица против прокурорите, той не насочи апел към поддръжниците още веднъж да излязат на демонстрации.

Тръмп не оповести и детайлности към проектите си за предизборната си акция, към която се чака да се завърне.

 Как се развиха събитията с заплащанията от Тръмп на порнозвезда, поради които е упрекнат Как се развиха събитията с заплащанията от Тръмп на порнозвезда, поради които е упрекнат

Бившият президент направи къс преглед по разнообразни, измежду които и това за, открити в имението му Мар-а-Лаго, откакто напусна Белия дом при започване на 2021 година. Той разяснява и следствието на щурма на Капитолия от 6 януари 2021 година

Тръмп изрази особена угриженост по отношение на делото за класифицираните документи, като на няколко пъти назова специфичния прокурор Джак Смит " лунатик ".

Тръмп съобщи, че делата против него съставляват опит за разстройване на преизбирането му за президент, като ги назова " масирана интервенция в изборите в невъобразим до момента мащаб ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР