Бившият президент Доналд Тръмп каза, че вярва, че TikTok е

...
Бившият президент Доналд Тръмп каза, че вярва, че TikTok е
Коментари Харесай

Тръмп казва, че TikTok е заплаха за националната сигурност, Facebook е „враг на народа“

Бившият президент Доналд Тръмп сподели, че има вяра, че TikTok е опасност за националната сигурност, само че че не може да поддържа възбраната на Конгреса известното приложение, тъй като това би нараснало поддръжката за Фейсбук, който е „ врагът на хората “. Box ” в понеделник сутринта Тръмп сподели: „ Вярвам в това. ”

„ Вярвам го и би трябвало доста да признаем, че пазиме поверителността и правата на данните на американския народ “, той сподели.

Първоначално Тръмп поддържа напъните за възбрана на приложението в Съединени американски щати, само че неотдавна анулира поддръжката си. Притиснат за какво се е обърнал, Тръмп сподели, че е можел да забрани TikTok по време на президентството си, само че е оставил на Конгреса да го направи.

„ Но както знаете, бях на стадия, в който Можех да го направя, в случай че желаех. Трябваше да кажа, че вие ​​решавате, вие вземате това решение, тъй като има доста хора, които приказват, които го харесват ", сподели той. „ Има доста млади деца в TikTok, които ще полудеят без него. Има доста п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР