Бившият президент Доналд Тръмп изрази мнение относно новата връзка между

...
Бившият президент Доналд Тръмп изрази мнение относно новата връзка между
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се изказа за любовта на Тейлър Суифт

Бившият президент Доналд Тръмп изрази мнение по отношение на новата връзка сред иконата на поп музиката Тейлър Суифт и футболната звезда от Kansas City Chiefs Травис Келс, като уточни дали счита, че романсът ще продължи.

В изявление за Daily Caller Тръмп сподели: " Желая най-хубавото и за двамата. Надявам се да се радват на живота си, може би дружно, може би не – най-вероятно не “.

Тръмп и Суифт има омраза от години, откакто носителката на " Грами “ подлагаше на критика някогашния президент през целия му мандат. По време на протестите след убийството на Джордж Флойд през 2020 година Суифт осъди тогавашния президент в обществените мрежи, като написа: " След като разпалихте огъня на бялото предимство и расизма през цялото си президентство, имате наглостта да ни учите на морал и да заплашвате с принуждение??? “.

А в обява от по-рано същата година Суифт упрекна Тръмп, че желае да фалшифицира на президентските избори през 2020 година През 2018 година пък Суифт се опълчи на избора на републиканския сенатор Марша Блекбърн. Тогава Тръмп й отговори като сподели: " Сигурен съм, че Тейлър Суифт не знае нищо за нея. Вече одобрявам музиката на Тейлър с към 25 % по-малко ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР