Бившият президент Доналд Тръмп изглеждаше отчаян в своя акаунт в

...
Бившият президент Доналд Тръмп изглеждаше отчаян в своя акаунт в
Коментари Харесай

Отчаян Тръмп атакува външния вид на Байдън, тъй като старши президент предоставя безупречно състояние на Съюза

Бившият президент Доналд Тръмп изглеждаше обезверен в своя акаунт в Truth Social, до момента в който нападна президента Джо Байдън за появяването му по време на положението на Съюза в четвъртък, едвам намирайки какво да каже за представянето на демократа, до момента в който Байдън говореше безупречно и буйно.

Обидите на Тръмп бяха груби по природа, идваха след косата на Байдън и даже неговата пристрастеност, която предприемачът назова „ яд “, наричайки Байдън „ вманиачен “. " Косата му е доста по-добра начело, в сравнение с откъм гърба! " Тръмп написа в една истина, както се назовават ​​постовете. „ Той наподобява толкоз сърдит, когато приказва, което е линия на хората, които знаят, че „ се губят “. Гневът и виковете не са потребни за обединяването на страната ни! " той добави. " Той е толкоз сърдит и вманиачен! " Тръмп заключи.

Тръмп даже се зае да прави фотоси на Байдън и вицепрезидента Камала Харис с изпъстрени очи, като разгласява гифчета на тях в своя акаунт в Truth Social, до момента в който се подиграваше и на двамата. Повечето изявления обаче бях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР