Бившият президент Доналд Тръмп избухна тирада срещу съдията, наблюдаващ неговия

...
Бившият президент Доналд Тръмп избухна тирада срещу съдията, наблюдаващ неговия
Коментари Харесай

Доналд Тръмп публикува тирада срещу съдия, съдебен секретар часове след като заповедта за забрана е спряна

Бившият президент Доналд Тръмп избухна дрънканица против съдията, наблюдаващ неговия развой за гражданска машинация в четвъртък, единствено часове откакто апелативен съд спря заповед за възбрана против него, което ограничи това, което той може да каже за правосъдния личен състав.

Съдия от апелативния отдел на Ню Йорк издаде прекъсване на заповедта за задръстване, откакто откри, че е „ противоконституционна “, добавяйки, че паузата ще продължи най-малко до 27 ноември когато цялостен съдийски състав ще прегледа въпроса. Заповедта за задръстване беше наложена за първи път от арбитър Артър Енгорон на втория ден от процеса против бизнес практиките на Тръмп, откакто някогашният президент насочи офанзиви против служителя на съдията.

Тръмп беше нарушил заповедта два пъти, което докара до $15 000 санкции и предизвестия от Engoron, че всяко последващо нарушаване ще докара до сурови наказания. Съдията отбрани решението си, като означи, че се пробва да отбрани правосъдния личен състав на фона на стотици заплашителни и антисемитски позвънявания и писма.

Все отново някогашният президент отпразнува краткотрайната пауза в четвъртък.

„ Неговата нелепа и противоконституционна заповед за затрогване, която не ми разрешава да се защитя против него и неговия политически привързан и отвън надзор, мразещ Тръмп служител, който потапя него и неговия съд до нови равнища на НИСКО, е срам “, написа Тръмп на неговата платформа Truth Social. „ Те пазят най-лошия и минимум почитан основен прокурор в Съединените щати, Летиция Джеймс, която е международен срам, както и нейният незаконен лов на вещици против мен. “

Атаките се разпространиха в цялата орбита на Тръмп, с помощници, публикуващи свои лични шлагери. Джейсън Милър, старши консултант на Тръмп, назова служителката на Engoron, Алисън Грийнфийлд, „ оператор на демократите “. Публикацията повтори първичната офанзива на Тръмп, която докара до заповедта за задръстване.

Тръмп добави в четвъртък, че „ нечестивата офанзива против демокрацията би трябвало да бъде прекъсната СЕГА. “

„ Радикалните и невиждани дейности на Съдия Енгорон ще държи БИЗНЕСА и РАБОТАТА вечно отвън щата Ню Йорк “, сподели той. „ Не съм направил НИЩО ГРЕШНО. “

Свързани...

Съдия спря заповедта против Тръмп

Гнусните изказвания на Марджъри Тейлър Грийн за книгата се срещнаха бързо с факт Проверете

Дейвид Депап е приет за отговорен за нахлуване с чук против Пол Пелоси

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР