Бившият президент Доналд Тръмп избра сенатор Джей Ди Ванс от

...
Бившият президент Доналд Тръмп избра сенатор Джей Ди Ванс от
Коментари Харесай

Тръмп избира сенатор Джей Ди Ванс за вицепрезидент на изборите през 2024 г.

Бившият президент Доналд Тръмп избра сенатор Джей Ди Ванс от Охайо за собствен вицепрезидент този ноември. Тръмп разгласи избора си за вицепрезидент в обществените медии тъкмо преди да одобри номинацията за президент на срещата в Милуоки в понеделник. 

Източник, осведомен с избора на Ванс, сподели на CBS News, че Ванс е летял частно до Мар а Лаго, с цел да се срещне с Тръмп в събота сутринта. Той получи позвъняването от Тръмп, който го помоли да стане негов вице-партнер, 20 минути преди някогашният президент да разгласи избора си в обществените медии.

Тръмп сподели в обявата си в обществените медии: „ След дълготрайно разискване и обсъждане, и обсъждане големите гении на доста други, взех решение, че индивидът, който е най-подходящ да заеме позицията на вицепрезидент на Съединените щати, е сенатор Дж. Д. Ванс от Великия щат Охайо. "  

Той сподели за Ванс, че е „ честно служил на страната ни в морската пехота, приключил е Държавния университет в Охайо за две години, Summa Cum Laude, и е приключил юридическ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР