Бившият президент Доналд Тръмп и председателят на Камарата на представителите

...
Бившият президент Доналд Тръмп и председателят на Камарата на представителите
Коментари Харесай

Тръмп и Майк Джонсън се фокусират върху гласуването на неграждани. Това вече е незаконно и много рядко.

Бившият президент Доналд Тръмп и ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън предложиха ново законодателство за ограничение на гласуването на неграждани в петък, макар обстоятелството, че практиката към този момент е противозаконна и се среща рядко.

Джонсън сподели, че републиканците в Камарата на представителите ще внесат законопроект за условие на писмено доказателство за поданство, с цел да се записват за гласоподаване, говорейки в Мар-а-Лаго до Тръмп, до момента в който се пробва да отблъсне заканите от неговата десница фланг.

„ Изглежда като здрав разсъдък, сигурен съм, че всички ние ще се съгласим, че желаеме единствено жителите на Съединени американски щати да гласоподават на изборите в Съединени американски щати “, сподели Джонсън, като неправилно загатна, че „ тъй че доста хора ” се записват да гласоподават, когато получават обществени помощи.

Вече е закононарушение да се регистрираш или гласуваш като негражданин на всички щатски и федерални избори, макар че Вашингтон, окръг Колумбия, и шепа общини в Калиф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР