БИВШИЯТ президент Доналд Тръмп гледа свирепо в съдебна зала в

...
БИВШИЯТ президент Доналд Тръмп гледа свирепо в съдебна зала в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп гледа свирепо в съда в Манхатън, след като съдията отказва да напусне процеса – и обявява, че „200 милиона американци“ стоят зад него

БИВШИЯТ президент Доналд Тръмп гледа свирепо в правосъдна зала в Манхатън за началото на подбора на правосъдни заседатели в неговия развой за безмълвни пари.

Историческият развой против Тръмп бележи първия път, когато някогашен президент на Съединени американски щати ще бъде съден по престъпни обвинявания.

Обвиненията, повдигнати от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг предходната година, произтичат от Твърди се, че заплащане от 130 000 $ някогашният юрист на Тръмп, Майкъл Коен, е направил на звездата за възрастни Сторми Даниелс месец преди президентските избори през 2016 година

Предполагаемото заплащане е направено, с цел да не разреши на 45-годишната Даниелс да излезе обществено с изказвания за нея спекулация с Тръмп.

77-годишният Тръмп обществено отхвърли да е имал полов контакт с старата актриса.

Бившият президент е упрекнат, че изплаща Коен на вноски, като ги отбелязва като юридически възнаграждения в архивите на компанията.

Тръмп се разгорещи против репортерите, до момента в който влизаше в правосъдната зала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР