Бившият президент Бил Клинтън ще бъде идентифициран като Джон Доу

...
Бившият президент Бил Клинтън ще бъде идентифициран като Джон Доу
Коментари Харесай

Бил Клинтън ще бъде демаскиран като „Доу 36“ и идентифициран повече от 50 пъти в изхвърлянето на документи на Джефри Епщайн

Бившият президент Бил Клинтън ще бъде разпознат като „ Джон Доу 36 “ в богатство от правосъдни документи, свързани с починалия педофил Джефри Епщайн, които се чака да бъдат пуснати тази седмица, съгласно отчет.

77-годишната Клинтън е упомената повече от 50 пъти в редактирани документи, свързани със правосъдно дело от 2015 година от обвинителката на Епщайн Вирджиния Джуфре, съгласно ABC News.

Смята се, че доста от споменаванията на Клинтън произтичат от опитите на Джуфре да принуди някогашния президент да свидетелства против починалия полов нарушител и неговата някогашна държанка и заговорник Гислейн Максуел.

Очаква се други споменавания на Клинтън да бъдат свързани с опитите както на Максуел, по този начин и на Джуфре да накарат Епщайн да се оправдае през 2016 година, откакто той неведнъж се позоваваше на правата си от Петата корекция по време на складиране в това дело.

Не се чака документите да замесват Клинтън в каквато и да е противозаконна активност, заяви ABC.

Очаква...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР