Бившият президент Бил Клинтън конкретно обърна внимание на два основни

...
Бившият президент Бил Клинтън конкретно обърна внимание на два основни
Коментари Харесай

Състоянието на Съюза: Бил Клинтън предупреди за имиграцията, която завладява „всяко място“ в Америка още през 1995 г.

Бившият президент Бил Клинтън съответно обърна внимание на два съществени въпроса по време на речта си за положението на Съюза през 1995 година: стопанската система и имиграцията.

Докато забележките му за стопанската система – а точно поощряване на законодателите да „ понижат повече разноски “ и да „ дадат опция на американския народ да успее в световната стопанска система “ – са повтаряни постоянно от актуалните му демократи, забележките му по отношение на имиграцията и обезпечаването на границата са замайващ контрастност.

„ Всички американци, освен в най-силно засегнатите щати, само че и на всяко място в тази страна, са с право обезпокоени от огромния брой незаконни чужденци, влизащи в страната ни ", сподели тогавашният президент Клинтън от залата на Камарата на представителите.

Той добави: „ Работата, която заемат, може другояче да се заема от жители или законни Обществените услуги, които употребяват, постановат тежести върху нашите данъкоплатци. Ето за какво нашата администрация пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР