Бившият президент Барак Обама даде своите два цента за заплахата

...
Бившият президент Барак Обама даде своите два цента за заплахата
Коментари Харесай

„Последното нещо, от което се нуждаем“: Барак Обама се включва в битката, след като Доналд Тръмп атакува НАТО

Бившият президент Барак Обама даде своите два цента за опасността на някогашния президент Доналд Тръмп да не оказва помощ на европейските съдружници, в случай че бъдат нападнати от Русия.

Тръмп още веднъж раздруса политическите кафези на страната по време на предизборната си акция предишния уикенд, като сподели, че може даже да „ насърчи “ руснаците „ да вършат каквото си желаят “ със страни, които не са изпълнили избрани отговорности за защита да бъде в Организацията на Северноатлантическия пакт.

Президентът Джо Байдън смъмри мненията на противника си от 2024 година като „ неамерикански “ в готови забележки. По-късно той добави посредством обществените медии, че „ всеки човек “, който заплашва съюзите на Съединени американски щати посредством НАТО, основан след Втората международна война, съставлява „ заплаха за нашата сигурност “.

Без да загатва Тръмп по име в сряда, Обама се съгласи с някогашния си вицепрезидент, че позволяването на нахлуването на съдружник от НАТО би изпратило пагубно обръщение към света.

„ Президентът Байдъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР