Бившият претендент за титлата в тежка категория Франсис Нгану си

...
Бившият претендент за титлата в тежка категория Франсис Нгану си
Коментари Харесай

Нгану е готов да се бие с Джоунс, но иска торба пари

Бившият кандидат за купата в тежка категория Франсис Нгану си подсигурява нов късмет за златото, само че ще се наложи дълго да чака. Организацията възнамеряват трилогия сред Даниел Кормие и Стипе Миочич и това ще остави Нгану навън от играта за минимум 6 месеца. В последно време отново се заприказва за борба сред Нгану и Джон Джоунс в обществените мрежи.

Това притегли вниманието на " Bones ", който побърза да разгласи, че не се опасява от тежките удари на " The Predator ". Шампиона в полутежка категория изяви подготвеност да се бие с Нгану, само че желае да е за огромни пари. Франсис реши да отговори за Джоунс и показа, че е подготвен да се бият, само че и той желае да получи сериозен хонорар. Ето какво написа Нгану в обществените мрежи:
View this post on Instagram
A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou) on May 14, 2020 at 3:03pm PDT
“Ако си мислиш, че може да се оправиш с моето равнище на техника, то това е добре. Съгласен съм с теб за това, че няма какво повече да доказваш в полутежка категория. Съгласен съм също, че борбата би трябвало да бъде за торби пари. Аз го желая и ти го искаш. Нека го създадем.”

В своята последна борба Нгану прегази Розенструйк за 20 секунди предишния уикенд. Джоунс от своя страна отбрани купата с сложна победа над Рейес при започване на годината.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР