Бившият премиер Сергей Станишев ще събере президента Румен Радев и

...
Бившият премиер Сергей Станишев ще събере президента Румен Радев и
Коментари Харесай

Станишев събира Радев и Борисов на форум за европейската отбрана

Бившият министър председател Сергей Станишев ще събере президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов, които би трябвало да вземат присъединяване в проведена от него полемика за ролята на България в европейската защита. Форумът е под мотото е " Заедно в сигурността, ролята на България в общата европейска защита ". Станишев го провежда като президент на ПЕС.
В полемиката ще вземат присъединяване и вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, политици от разнообразни партии, специалисти и публицисти.

Растящата неустойчивост в прилежащите на Европа райони и в света, както и новите закани, произлизащи от стопански, екологични и софтуерни фактори, дават на сигурността и защитата по-важна роля в бъдещето на европейския план, уверени са уредниците на форума, се споделя в известието за събитието.

Сред уредниците на полемиката са Академията за леви европейски политики, Атлантическия клуб в България, Института за дясна политика, ПанЕвропа България, Сдружението " Българска отбранителна промишленост ", Фондация " Фридрих Еберт " – бюро България, Софийския конгрес за сигурност, Центъра за проучване на защитата и сигурността и Центъра за проучване на политиките в защитата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР