Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони заведе пред олтара съпруга

...
Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони заведе пред олтара съпруга
Коментари Харесай

Евалла! Берлускони си взе нова булка, по-млада с половин век от него

Бившият министър председател на Италия Силвио Берлускони заведе пред олтара брачна половинка №3. Избраницата Марта Фашина е с 53 години по-млада от 85-годишния медиен необут, който направи впечатляваща кариера в политиката.

Родената в Калабрия младоженка е народен представител от партията на Берлускони " Форца Италия ". Те живее със Силвио повече от две години, само че до момента той настойчиво отклоняваше желанието й да се венчаят.

32-годишната Марта измести предходната избраница на експремиера Франческа Паскале, която беше по-млада с 49 г.от милиардера. Фашина даже си татуира буквите С.Б. в символ на любовта си към Берлускони. В предишното тя е работила във фондацията „ Милан”, откъдето датира и познанството й с някогашния министър председател. Фашина беше определена за народен представител от „ Форца Италия” през 2018 година



В последна сметка Марта още веднъж не сбъдна изцяло фантазията си, тъй като сватбата й през уикенда е алегорична. Двамата с Берлускони не са сключили цивилен брак, тъй като петте деца на някогашния министър председател са изрично срещу.

Все отново Силвио и любовницата му си размениха брачни халки във вила Джернето на милиардера, която се намира в Лезмо. На тържеството участваха 60 посетители, най-вече съратници на политика.

От децата му липсвал единствено най-големият наследник, който обяснил отсъствието си със боязън да не се болести с ковид.



До последно сватбената гала била под въпрос, тъй като множеството другари на Берлускони го убеждавали, че поради войната в Украйна тържеството ще се одобри като " гуляй по време на чума ".

Марта обаче заплашила, че ще се изнесе, откакто един път към този момент сватбата била отсрочена.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР