Бившият премиер Кирил Петков за пореден път създаде объркване в

...
Бившият премиер Кирил Петков за пореден път създаде объркване в
Коментари Харесай

Кирил Петков обори думите си, че ходи пеша, оказа се, че НСО го превозва

Бившият министър председател Кирил Петков за следващ път сътвори комплициране в обществото за истинността на думите си. Съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” постоянно е хващан в изнасяне на спорна информация, която по-късно би трябвало да бъде в детайли обяснявана от пресцентъра на партията му.

 Припомняме, че при започване на 2021 година Кирил Петков се закани, че ще върви пешком на работа. " Искам да чувствам действителните проблеми. Ще вървя по земята и ще приказвам с хората. Имаме голям брой рецесии, с които незабавно би трябвало да се захванем ”, заяви тогава  Кирил Петков. Бившият министър председател дори си пусна и клипче по какъв начин крачи по тъмните улиците в Брюксел.

Но въпросът през 2023 година е дали това е бил следващият рекламен трик на Петков, целящ да се хареса на българския народ. Тази година някогашният министър председател обори думите  за ходенето пешком и близостта си с хората единствено с едно изречение.

Националната работа за защита към този момент не пази някогашния министър председател Кирил Петков, а единствено го транспортира. Това съобщи самият той пред публицисти в коридорите на Народното събрание. Коментарът на Петков пристигна в отговор на информацията, че президентът Румен Радев е наредил на службата да смъкна защитата му.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР