Бившият премиер Кирил Петков и съпредседателят на Демократична България Христо

...
Бившият премиер Кирил Петков и съпредседателят на Демократична България Христо
Коментари Харесай

Кирил Петков и Христо Иванов забраниха коментари под публикациите си във Фейсбук

Бившият министър председател Кирил Петков и съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов не разрешиха опцията да се разясняват постовете им във " Facebook ", видя " 24 часа ".

Профилът на съпредседателя на " Продължаваме промяната " се следи от 113 хиляди почитатели. Петков не е споделял нищо в обществената мрежа от 13 февруари, когато бе оповестено, че Политическа партия отива на избори дружно с Демократична България. По-малко от 10 души са съумели да разясняват фотографията, на която са дружно с Демократична България, само че след тва опцията да се изричат отзиви е стопирана. 

Акаунтът на другия съпредседател на " Продължаваме Промяната ", Асен Василев, който е и някогашен финансов министър остава отворен за връзка.

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, също е лимитирал мненията от свои последователи в профила си. Последователите в профила на Иванов доближават 55 538 души. Последната обява на съпредседателя на " Демократична България " е от 21 ноември м.г.

Отворени за връзка са профилите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова, на " Български напредък " - Стефан Янев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР